Новини от Югозападна България!|вторник, август 21, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » ЦДГ №12 „АЛЕНИ МАКОВЕ” гр.Благоевград с богат Коледен базар-Днес

ЦДГ №12 „АЛЕНИ МАКОВЕ” гр.Благоевград с богат Коледен базар-Днес 

ssss

ЦДГ №12 „АЛЕНИ МАКОВЕ” гр.Благоевград, за поредна година организира Коледен базар.

Изработени от деца, учители и родители коледни сувенири, картички, фигури красят фоайето на детската градина и създават коледно настроение. През последните няколко години, това се превърна в традиция и колективът на детското заведение насърчава децата да допринесат с креативност и сръчност базара.

Тази година директорът Емилия Гайдарджиева и учителите в „Алени макове“, направиха съпричастни към идеята и родителите на децата. Задачата бе, цялото семейство да участва в изработката на коледен артикул за базара.

„Идеята на г-жа Гайдарджиева и учителите е прекрасна, върнаха ни в детството и нас-родителите. Цялото семейство се включи в изработката на картички за базара и беше много забавно. Честно казано, рядко ни остава време, за да правим нещо заедно вкъщи, но задачата от детската градина ни подари такъв момент. Чудесно е, че са решили да го направят по този начин.“, коментира майка на дете от четвърта група от ЦДГ №12.

Други родители също прегърнали идеята, положиха много старание и допринесоха за базара с ръчно изработени изделия. Те също споделят, че подготовката е събрала цялото семейство около изработката и много от тях са се върнали в детството.

Учителите и персонала също участваха и показаха умения, като създадоха прекрасни коледни сувенири, които ще отидат в домовете на родители и деца, които пожелаят да ги закупят.

Детската градина е една от най-добрите в Благоевград и е сред най-предпочитаните от родителите. Всички работещи в детското заведение полагат истински грижи за децата и им помагат да се адаптират бързо и лесно при постъпване.

Добави коментар