Новини от Югозападна България!|вторник, май 22, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Дилъри на дрога са арестувани при акция “Антидрога” в Банско

Дилъри на дрога са арестувани при акция “Антидрога” в Банско 

pol

През изминалото денонощие, на територията на област Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

От полицейски служители на РУ-Банско, по реда на чл.161, ал.2 от НК, са извършени лични обиски на Й.Р./30г./ от гр.Банско, К.Р./33г./ от гр.Банско, И.М./27г./ от гр.Разлог и Г.Г./27г./ от гр.Добрич, а също претърсвания и изземвания на квартири в гр.Банско, обитавани от същите и леки автомобили, ползвани от тях.

Открити и иззети са: около 22 бр. пакетчета със суха, тревиста маса, реагираща положително на марихуана, 4 бр. топчета с бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин, 4 бр. топчета с амфетамин и 4 бр. хапчета, реагиращи положително на екстази. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354А, ал.1 пр.2 от НК. Работата по случая продължава.

От полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на имот в с.Яворница, общ.Петрич, обитаван от И.В./41г./ от с.Яворница. В хода на проверката, в оранжерия в имота, са открити около 67 бр. кофички със зелени, тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. И.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Добави коментар