Новини от Югозападна България!|четвъртък, май 24, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » 11.04.2016 08:17 Коментари 0 / Видяна 247 Майка и дете пострадаха след като лек автомобил излетя от пътя Гоце Делчев-Банско

11.04.2016 08:17 Коментари 0 / Видяна 247 Майка и дете пострадаха след като лек автомобил излетя от пътя Гоце Делчев-Банско 

katastrofa

Лек автомобил падна в река на пътя Гоце Делчев-Банско, пострадаха жена и дете на 14 години, настанени са в болница, няма опасност за живота им, съобщава БГНЕС.

Час и половина след полунощ е подаден сигнал, че жена и дете, тръгнали към 20 часа снощи с лек автомобил от Гоце Делчев за Благоевград, не са пристигнали и не си вдигат и мобилните телефони.

След като предположили, че лекият автомобил е катастрофирал, полицията започва издирване. Колата е открита излетяла от пътя по стръмен скат към река Места в района на разклона за с. Кремен.

43-годишната водачка на автомобила Любка Т. от Благоевград е с контузна рана на главата, а 14-годишният И.П. е с комоцио. И двамата са настанени в болницата в Разлог, няма опасност за живота им.

Причините за пътно-транспортното произшествие се изясняват.

Добави коментар