Новини от Югозападна България!|понеделник, юни 25, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » ГЕРБ победи БСП на изборите в село Хвостяне, община Гърмен

ГЕРБ победи БСП на изборите в село Хвостяне, община Гърмен 

bulet

С 50,47% ГЕРБ спечели изборната надпревара за кмет на проведените днес частинчни избори в село Хвостяне, община Гърмен. За кандидата на ГЕРБ за кмет на селото Сейхан Ахмедов са гласували 266 избиратели, а за кандидата на БСП – 261. Това ще бъде втори управленски мандат за Сейхан Ахмедов.

„Това е важна победа за ГЕРБ, защото за пореден път ние се изправихме срещу всички останали партии, които обединиха усилията си в подкрепа на кандидата на БСП.

Изборните резултати са признание за извършената работа и оценка, която местните хора дават за досегашната работа като кмет в предишния мандат на Сейхан Ахмедов. „Благодарна съм за добрата работа на структурата, за подкрепата, който имаме от централното ръководство – за подкрепата от зам.-председателя Цветан Цветанов, който винаги се отзовава на срещите с хората в общините със смесено население”, коментира областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева.

До изборите в гърменското село се стигна след като на редовните избори през октомври миналата година на балотажа, кандидатите на ГЕРБ и на БСП взеха по равен брой гласове. Това наложи провеждането на извънредни избори.

Добави коментар