Новини от Югозападна България!|понеделник, май 21, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Кметът на Симитли Ап. Апостолов стана “Кмет на 2015 година”

Кметът на Симитли Ап. Апостолов стана “Кмет на 2015 година” 

apostolov

Кметът Апостол Апостолов бе удостоен със званието „Кмет на годината за 2015г.” и бе обявен за любимец на народа и зрителите на телевизия „Евроком”. На тържествена церемония вчера вечерта в град Банско кметът Апостолов бе избран за кмет на народа сред стотици кметове от цяла България.

Кметът, чието име е познато от всички, кметът, който няма приемен ден, защото винаги е сред хората, кметът, при когото всеки потърсил помощ не е получил отказ, кметът, за когото хората са на първо място и винаги ще работи за тях. Точно поради тези причини, Апостол Апостолов получи признанието „Кмет на годината за 2015г.” и любимец на народа.

Кметовете на Банско, Бургас, Хасково, Сатовча, Сапарева Баня, Белица и много други също бяха наградени на церемонията.

В новогодишна баница с късмети, която бе раздавана на всеки награден кмет, на Община Симитли се падна работата, работа за бъдещето на Община Симитли- за нейните жители.

Водосвет и музикална програма обогатиха приятното прекарване на всички дошли на церемонията. За 10 –ти път предаването „Кметовете на България” връчи своите отличия, кметът Апостолов за първи път получи тази награда и благодари за оказаната чест. „Радвам се, че съм избран именно за „Кмет на народа”, каза Апостолов, благодаря за признанието. В нашата община наистина се стараем да работим само и единствено за хората и се надявам да се доказваме с всички реализирани проекти и желанието ни община Симитли да стане едно от най- добрите кътчета за живот на планетата”, добави още Апостолов.

Добави коментар