Новини от Югозападна България!|понеделник, юни 25, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Войната Качев-Керини в Благоевград, драматичен развод, заплахи, делби, палеж, битка за 3 деца и бягство от града

Войната Качев-Керини в Благоевград, драматичен развод, заплахи, делби, палеж, битка за 3 деца и бягство от града 

ka4ev

Полицията в Благоевград втори ден разследва палежа на джип Мерцедес, собственост на ексшефа на Разплащателната агенция, към ДФ “Земеделие”, герберът Георги Качев. Първите разпитани от криминалистите в областния център са бившата любима на Качев, неговата бивша съпруга, Илияна Керина и нейният брат Стефан. Те са проверявани за съпричастност към престъплението, тъй като са посочени от Качев, като лицата, в които той се съмнява за палежа.

Днес двамата от известната бизнес фамилия Керини в Благоевград отново са на разпит в полицията. Кой драсна клечката на колата, която вчера осъмна изпепелена? Това е въпросът, чийто отговор трудно ще намерят полицаите. Престъпления от този род трудно се разкриват, тъй като подпалвачите не оставят следи, огънят опустошава всичко.

В такива случаи дори самопризнанието, не е достатъчно основание съдът да постанови присъда. Криминалното престъпление, обаче извади на светло една пламнала семейна война. Истинска война, станала достояние на областния център с признанието на Г. Качев вчера, че първите, в които той се съмнява са бившата му жена и нейния брат.

“Имам подозрения, все още не мога да твърдя със сигурност, но предвид множеството заплахи, които съм получавал, имам всички основания да се съмнявам в тях, това каза Качев часове, след като от джипа му остана само купчина желязо. Войната у семейството започна с драматичен развод, обвинения и разправии в съда в Благоевград. Имуществени претенции на съпругата и фамилията и и претенции към 3-те деца на Качев и бившата му. Кой ще се грижи за тях, бой за попечителството върху тях и още куп неразбории.

По време на развода, а и след това полицията не може да си поеме дъх от жалбите, с които ги заливат двете страни. Качев пуска жалба след жалба за заплахи за здравето и живота му, отправени от брата на съпругата си, Керини пък пускат жалби срещу него за обиди, квалификации, обсебване на имущество и т. н.

Битката за имането стигна и до съдия изпълнител, които преди месец обяви семейния им палат за публична продан. Така, ако се намери купувач воюващите страни ще си поделят къщата, придобита след брака им. Тежък развод с тежки последствия, обвинения в изневери и клевети между родителите на 3 прекрасни деца, които също стават обект на делбата, при кого да са, кой да е техният попечител.

Неприятностите не отминават нито за миг Качев, не стига ежедневните разпри и битки с Керини, ами и преди два дни го освободиха от поста му на директор. Вчера той изглеждаше видимо спокоен, заявявайки, че сам си е подал заявлението за напускане. Истината, според близки до воюващите страни обаче е, че Качев е принуден да напусне Благоевград, за да се отърве от проблемите с бившата си любов. И както любовта между него и Илияна бе емблематична и известна на областния център, така и разгорялата се война между бившите съпрузи влезе в епицентъра на клюките в Благоевград.

Добави коментар