Новини от Югозападна България!|четвъртък, май 24, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Откриха крадено ауди в двора на бившия шофьор на Вельо Илиев – Пухи, в Петрич

Откриха крадено ауди в двора на бившия шофьор на Вельо Илиев – Пухи, в Петрич 

velio iliev

Откриха крадено ауди в двора на бившия шофьор на Вельо Илиев – Пухи, в Петрич, съобщи в днешния брой в. Вяра.

След двумесечно издирване и ходене по мъките семейството на Оля и Ивайло Иванови от благоевградския квартал „Запад” намери тузарския си автомобил „Ауди“ A8 на „паркинг” в двора на къщата на бившия шофьор на екскмета на Петрич Вельо Илиев – Пухи, който към момента се занимава с лихварство.

За това, че луксозното возило на двойката се намира на съхранение на улица „Тодор Александров“ в южната община, където всъщност живее Пухи, ги информирали техни близки приятели, които случайно видели колата на Оля и Иво паркирана там. Познатите им знаели, че аудито им е изчезнало, но никой не предполагал, че може да е именно при Пухи, разкриха сигурни наши източници.

След като разбрали добрата вест, Оля и Ивайло ентусиазирани незабавно тръгнали към Петрич, където се убедили с очите си, че това е тяхната кола. Двойката незабавно подала сигнал в полицията и за минути дворът на къщата на Пухи се напълнил с ченгета. Да види какво става, дошъл лично и бившият градоначалник на Петрич Вельо Илиев, който останал като гръмнат от чутото. Пред полицаите Пухи обяснил, че всъщност Оля и Иво му дължат пари и затова колата им е на съхранение при него. Когато кримките обаче изискали от него с документ да удостовери твърденията си или поне да им представи такъв, Пухи се стъписал и подвил опашка, уточниха още запознати. Казал, че не знае къде го е сложил и затова няма как да им го покаже. Полицаите пък разбрали, че той лъже и го задържали, а Оля и Иво си тръгнали доволни и щастливи с колата си за Благоевград. „Вече и ние повярвахме в чудесата по време на Коледа. Бяхме се отчаяли, че ще намерим колата. Пуснахме жалба, че е изчезнала, но от полицията до момента така и не я откриха. Във въпросната вечер, когато бе задигната, я бяхме оставили пред блока. Няколко пъти всъщност я оставяхме там, проблеми не сме имали. Отсега нататък обаче ще я прибираме в гараж или ще я оставяме на платен паркинг”, заявила двойката, преди да потегли към Благоевград.

Добави коментар