Новини от Югозападна България!|вторник, май 22, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Коледната програма в Благоевград, продължава

Коледната програма в Благоевград, продължава 

dar

Празничната програма в Благоевград продължава и днес. Тя ще започне с украсяване на живите дръвчета пред Общински Младежки дом от 11:00 часа със специални коледни играчки, изработени от благоевградските деца.

Час по-късно, в Младежки дом – Благоевград, ще бъде открита изложба, на която ще бъдат подредени икони, картички, кукли и пана, изработени през годината от възпитаниците на Младежки дом, информират от пресцентъра на Община Благоевград.

От 13:00 часа ще започне възстановка на коледни обичаи, по време на която в Младежки дом ще бъде подредена коледна трапеза и ще се проведе среща на поколенията.

От 15:30 часа във фоайето на Общината ще бъде открита изложба озаглавена „Новогодишни традиции по света“. За коледното настроение на жителите и гостите на града ще се погрижат и децата от съставите на Обединен детски комплекс, които ще изнесат концерт-спектакъла “Стани Нине!”от 18:00 часа в Драматичен театър „Никола Вапцаров“.

По същото време, в Аудиторията на АУБ, ще започне концерт на учениците от класове по пиано, литературно творчество и ДПИ, а вечерта традиционно ще завърши с инициативата “Часът на приказния разказвач“ от 18:00 часа във фояйето на Общината.

Добави коментар