Новини от Югозападна България!|вторник, май 22, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » МХ Рейсинг Симитли със сериозна заявка за титлата през 2016

МХ Рейсинг Симитли със сериозна заявка за титлата през 2016 

638-397-a

Cериозна заявка за титлата в републиканския и балканския шампионат по мотокрос следващия сезон направи мотоклуб Мотокрос Рейсинг Симитли. Малко след края на състезателната 2015-та тимът привлече в редиците си няколко шампиони.

От 2016-та съотборници на източно-европейския шампион в клас МХ65 Димитър Грозданов ще бъдат източно-европейският и републикански шампион в клас МХ85 Жулиян Георгиев, както и републиканския шампион в клас МХ Мартин Тодоров.

Към МХ Рейсинг Симитли се присъединяват още 7 състезатели от класовете МХ65, МХ2 и МХ, сред които и съотборникът на Тодоров в Калабак 1969 Румен Мирчев.

По традиция МХ Рейсинг Симитли набляга на развитието на детско-юношеската школа. Изключително натоварен е тренировъчният график, който в сравнение с миналата година е троен. Организират се много подготвителни лагери ежемесечно, както в България, така и в чужбина.

Тази седмица е предвиден лагер в Сливен, но по-сериозната подготовка започва в началото на януари в Гърция. След това състезателите на клуба ще заминат на за Италия, където ще тренират 20 дни. Има също така предвидени лагери след нова година в Гърция и Турция.

Добави коментар