Новини от Югозападна България!|понеделник, май 21, 2018
Вие разглеждате Home » Без категория » Алисия с лице назаем! Обявиха я за Майкъл Джексън на фолка заради 7 операции на лицето

Алисия с лице назаем! Обявиха я за Майкъл Джексън на фолка заради 7 операции на лицето 

alisia_10[1]

Всяка фолк певица има поне по една пластика на лицето през годините, а повечето са с по две и три. Рекордьорка по операции обаче се оказа Алисия, която може да се похвали с цели 7 интервенции на фейса си, научи HotArena (без да броим бюста и другите пластики по тялото).

Заради многобройните експерименти по себе си, Алисия си извоюва прякора Майкъл Джексън на поп фолка.

Миньончето от Вакарел е коригирало три пъти носа си, два пъти скулите и контура на фейса си, два пъти си е слагала силикон в устните. Правила си е и лифтинг – засега само веднъж, пише „Всеки ден“.

Безспорно всеки човек изглежда различно в сравнение с преди 10 или 15 години. Особено в чалгата разликите са изключително фрапиращи. При Алисия обаче положението е умопомрачително – фолк фурията е неузнаваема на снимки от зората на кариерата й.

С овално, бузесто лице, липса на скули, кръгла брадичка, тънки джуки и дебел нос, Ася от Вакарел в началото на века не прилича на себе си.

С течение на годините, бившата на Валери Божинов коренно се промени. Пластиката на скулите и оформяне контурите на лицето играят ключова роля в пълната промяна у Алисия.

Специалистите по естетически корекции коментират, че тя е ходеща визитна картичка за професията им – скули с импланти, бръчки с инжектирана в тях хиалуронова киселина, надути устни, изтънен нос и, разбира се, задължителният бюст, пълен със силикон.

За новото си лице дивата се е бръкнала поне с 5-цифрена сума. Запознати коментират, че за хирургическите интервенции, които си е направила в толкова ранна възраст, след време жестоко ще съжалява. „Тя ходи с лице назаем. Нищо чудно някой ден да започне да се разпада като носа на Краля на попа Джако“, притесняват се нейни почитатели.

Добави коментар