Новини от Югозападна България!|вторник, май 22, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Проститутка осъдена условно за секс услуги на Е-79 край кв. „Струмско

Проститутка осъдена условно за секс услуги на Е-79 край кв. „Струмско 

prostitution[1]

Проститутка бе осъдена условно за това, че предлага сексуслуги за пари. 35-годишната Лефтера Василева призна, че през последните 2 години реализирала нетрудови доходи от аморално поведение.

Жената, която е перничанка, дошла в Благоевград през 2013 г. и започнала да упражнява най-древната професия на магистралата. Работното й място било край автобусната спирка в района на кв. „Струмско“, където спирали леки автомобили и тирове.

Лефтера имала конкуренция на магистралата в лицето на баба Лили и травестита Мартин, които се опитала да разчисти от територията с мръсни номера. Тя подала сигнал на телефон 112, че в района има проститутки, като се представила за репортер от вестник „Струма“, и на мястото веднага била изпратена полицейска патрулка. Служителите на реда задържали за няколко часа конкурентите на Лефтера, които след време отново излезли на магистралата, но на друго място. След полицейската операция на повечето проститутки са врътнати дела за изкарване на пари по аморален начин, тъй като проституцията не е престъпление в българския Наказателен кодекс.

На Лефтера е повдигнато обвинение по приетия преди 40 години текст по чл. 329, ал. 1, съгласно който „Пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация”. Вчера тя сключи споразумение с прокуратурата да изтърпи условна присъда от 4 месеца с 3-годишен изпитателен срок, която бе одобрена от районния съдия Калина Иванова. Лефтера предпочела по-тежката присъда вместо пробация, защото имала работна оферта за Германия – да гледа болни хора.

- See more at: http://pirinsko.com/prostitutka-osydena-uslovno-za-seks-uslugi-na-e-79-kraj-kv-strumsko-15993.html#sthash.ana9moDt.dpuf

Добави коментар