Новини от Югозападна България!|понеделник, май 21, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Общество » Поп и джаз музика в Благоевград

Поп и джаз музика в Благоевград 

blagoevgrad ob6tina

Любителите на поп и джаз музиката ще имат възможността да посетят празничния концерт на класа по „Поп и джаз” към НХГ “Св. Св. Кирил и Методий” и Биг Бенд – Благоевград.

Той ще се състои днес от 18.30 часа в Драматичен театър „Никола Вапцаров” в областния център, съобщават от пресцентъра на Общината.

Лъчезар Кацарски – младши и възпитаниците на класа по „Поп и джаз пеене” с ръководител Христина Палева, под акомпанимента на Биг Бенд – Благоевград ще представят емблематични изпълнения на големите имена в джаз музиката.

Жители и гости на града ще могат да чуят любими хитове на Франк Синатра, Боби Дарин, Рой Браун и Орлин Горанов. „Светът е за двама”, „My way”, “Beyond the sea” и „Cadillac Baby” са само част от песните, които ще допринесат за доброто настроение на публиката.

Лъчезар Кацарски е възпитаник на Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” и е един от младите таланти в Благоевград с множество музикални награди. Освен таланта му да пее и свири на пиано, той е един от най- добрите интерпретатори на големи поп и джаз произведения.

Добави коментар