Новини от Югозападна България!|понеделник, юни 25, 2018
Вие разглеждате Home » България » Времето

Времето 

vreme

През следващото денонощие времето ще се задържи с променлива облачност, без валежи. По-значителна ще е преди обяд над източните, а след обяд – над западните, райони от страната. Вятърът вече ще е слаб. Температурите сутринта ще са между 3 и 8 градуса, по високите полета на Западна България – докъм 0-1 градуса. Максималните температури ще са от 13 до 18 градуса, в София – минимална – около 2 градуса, максимална – 14 градуса.
Сутринта по Черноморието облачността ще е значителна, но през деня ще намалее. Вятърът вече ще е слаб, от североизточен в сутрешните часове, по-късно през деня ще стане от юг. Максимални температури: около 14 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението ще е 2-3 бала.

Променлива ще бъде облачността над планините, но без валежи. Вятърът вече ще е умерен, от запад-северозапад. Дневната температура на 1200 м ще бъде около 8 градуса, на 2000 м – около 2 градуса.

И в сряда ще бъде без валежи, с променлива облачност и слаб западен вятър. В повечето места минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса, максималните – 15-20 градуса.

През нощта срещу четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили, облачността чувствително ще намалее. През деня ще бъде предимно слънчево; до около обяд ще е и ветровито, след това вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са по-високи, дневните – съвсем слабо ще се понижат.

РЕКЛАМА

Атмосферното налягане ще е по-високо от средното

Добави коментар