Новини от Югозападна България!|вторник, май 22, 2018
Вие разглеждате Home » Благоевград » Общество » Утре ще преобладава слънчево и почти тихо време, максималните температури ще са между 13° и 18

Утре ще преобладава слънчево и почти тихо време, максималните температури ще са между 13° и 18 

sla

През нощта ще бъде ясно. Минималните температури сутринта ще са между 1° и 6°. Утре ще преобладава слънчево и почти тихо време. В сутрешните часове в низините видимостта ще бъде намалена, но до обяд ще се подобри навсякъде. Максималните температури ще са между 13° и 18°.
По морския бряг ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е съвсем слаб. Максималните температури ще са около 15°-17°. Температурата на морската вода е 15°-18°. Вълнението ще е 1-2 бала. Над планините ще е слънчево. Вятърът ще е слаб, по билата – до умерен, от север. На 1200 м дневната температура ще достигне 13°, на 2000 м ще е около 7°.
През следващите три дни времето ще се задържи без промяна. Ще бъде почти тихо, само по Черноморието ще духа слаб североизточен вятър. В часовете преди обяд на места в низините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. По-късно мъглата ще се разсейва, а облачността ще се разкъсва и намалява. В планините ще преобладава слънчево време. Минималните температури ще са предимно между 3° и 8°, а максималните между 11° и 16°.

Добави коментар